Toon beoordeling voor
268 commentaren van in totaal 268 beoordelingen

Service

10

Hans Rompa (Laren) 24/04/2019

Professioneel personeel, juiste voorstelling van zaken, zeer klantvriendelijk, gastvrij ontvangst.

Service

10

Dhr. Tammerijn 18/04/2019

Uitstekende klantervaring vanaf moment van het binnenkomen van de showroom tot het moment van wegrijden met de nieuwe auto en ook erna.

Service

10

Gerhard Havranek (Rijnsaterwoude) 18/04/2019

Gewoon prima! Een verademing vergeleken met dealers van andere mernken.

Service

9

Norbert. H.J. Sijpkens (Haarlem) 10/04/2019

Zeer fijne garage met perfect personeel, altijd even vriendelijk en de onderhoudsbeurten hebben een vaste prijs. Ik hoop dat ik altijd Lexus kan blijven rijden.

Service

9

Zafer (Amsterdam) 10/04/2019

Top service netjes en alles volgens afspraak.

Service

10

John molenaar (Utrecht) 09/04/2019

Ik heb gebruik gemaakt van de Schiphol valet service en tijdens mijn reis naar het buitenland is de onderhoudsbeurt uitgevoerd. Op het laatste moment wilde ik nog de zomerbanden laten monteren. Geen probleem. Auto stond gewassen en gezogen met onderhoudsrapport klaar. Kan niet beter.

Service

9

Joost Boers (Nederhorst den Berg) 09/04/2019

Goede service, vlotte afhandeling van het onderhoud, vriendelijke en vakkundige mensen.

Service

10

Herman (Oosthuizen) 27/02/2019

Zeer goede garage

Service

9

Dhr. Stam 21/02/2019

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en is mij duidelijk toegelicht welke werkzaamheden er tijdens de onderhoudsbeurt uitgevoerd zullen worden. Vervolgens heb ik boven in de showroom even rondgekeken en werd mij heerlijke koffie aangeboden. Met de leenfiets ben ik vanwege het mooie weer Amsterdam even ingeweest. Toen de werkzaamheden klaar waren kreeg ik een SMS-bericht dat ik de auto weer kon ophalen. Al met al was de onderhoudsbeurt een hele soepele en prettige ervaring.

Service

9

Shaun Balzan (Amsterdam) 21/02/2019

Lexus has always done what they promised. Sales was efficient. The service department are one of the best I been to. They fixed all my requests perfectly.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.