Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
184 commentaren van in totaal 184 beoordelingen

Service

10

jaap Emner Amsterdam 24/05/2018

Beste auto, goede service

Service

9

Th.H.Steltenpool (Wervershoof) 24/05/2018

goede correcte en snelle fahandeling

Service

8

Rudy 1968 (Hoofddorp) 16/05/2018

Een goede dealer, zeer klantgericht en klantvriendelijk, goede aftersales, prettige showroom, lekkere koffie, vriendelijk personeel.puntje van kritiek, graag de offerte via de mail toesturen.en werkplaatskosten wat aan de hoge kant.over het algemeen "TOP" service...

Service

9

Van halewijn (Naarden) 16/05/2018

Goede benadering

Service

10

Lia van der Jagt (Ter Aar) 14/05/2018

Alles prima geregeld en volgens afspraak

Service

9

Jaap Hans Blocq (Amsterdam) 07/05/2018

goed voor je klaar staan

Service

9

Dhr. P. van Dalen (Amsterdam) 04/05/2018

Ik word altijd adequaat en correct geholpen. Ook als je even langs gaat om iets te verhelpen gebeurt dit voorkomend en goed.

Service

10

Melvin Zalmijn (Amstelveen) 02/05/2018

Ik heb 12 jaar een super goede relatie met Lexus Amsterdam! De medewerkers zijn zeer persoonlijk, correct en professioneel. Doen niets zonder de klant.vooraf te informeren. Denken vaak mee om tot de meest economische oplossing te komen.

Service

10

H. Rompa 26/04/2018

Uitstekende service, vakkundig personeel. Eerlijke fakturen, dit had ik bij mijn vorige automerk niet.

Service

10

Dhr. Tjeerdsma (Amsterdam) 18/04/2018

Altijd tevreden over de service, snelheid van handelen en de vriendelijkheid van al het personeel. Professioneel en adequaat.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.