Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
207 commentaren van in totaal 207 beoordelingen

Service

10

Ruud (Amsterdam) 08/08/2018

Service altijd correct, geleverde product altijd correct. Na 6,5 jaar Lexus gereden te hebben, nooit 1 klacht gehad.

Service

10

JW Hendriks (Amsterdam) 25/07/2018

Geweldige service gehad. Geen gedoe over vervangd vervoer, gewoon meegekregen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Service

10

R. Van der Wal (Amsterdam) 20/07/2018

Een zeer nette service. Deze dealer nam netjes alle tijd om mij te helpen. Dank!

Service

10

Piet Tel (Bennebroek) 19/07/2018

Het zijn zeer bekwame en aardige mensen die daar werkzaam zijn!

Service

10

Wim Schoorel 18/07/2018

Kleine issues worden kosteloos opgelost terwijl ik koffie krijg aangeboden. (batterij van sleutel leeg, insect moeilijk te verwijderen bij hoedenplank, nummerplaat-steun kapot, net even een muur aangeraakt bij parkeren). Kijk, zoiets kan ik nu echt waarderen!

Service

10

Manuel Atienzo (Amsterdam) 11/07/2018

Goede Service, aardig personeel, kwalitatief onderhoud, duidelijke afspraken en prijsoverzicht en het kunnen genieten van de laatste Lexus modellen volgen de Red Carpet Service.

Service

10

E. de Roon 09/07/2018

Ben erg fan van autos en lexus is toch mijn droom auto! Daarom kom ik ook graag terug. Voor de vriendelijke en eerlijk advies goede service van lexus amsterdam! Kom zeker terug voor onderhoud en voor de volgende boliede

Service

10

H. Duyster 09/07/2018

Vakkundige garage, nooit mankementen gehad, goede afstemming over werkzaamheden. Vriendelijke en persoonlijke werkplaats receptie. Red carpet service is een grote luxe.

Service

9

peter enthoven 28/06/2018

service is zeer goed

Service

9

Arne Baruch (Amsterdam) 27/06/2018

goede service met een smile

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.