Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
222 commentaren van in totaal 222 beoordelingen

Service

8

D. Ewaart (Almere ) 05/10/2018

Klantvriendelijk ontvangst. Zeer goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Medewerkers receptie zijn een aanwinst voor deze dealer. Bedrijf heeft een betrouwbare en professionele uitstraling. Geeft een gevoel van kennis mbt het product. Klein puntje is de vastlegging van het bezit van een Louwman kaart. Het is wat knullig je kaart te moeten laten zien voor vervanging van lampen en/of gratis producten. Voorbeeld - bij betalen wel 2 lampen willen vervangen(al deed de ander het nog). Bij tonen kaart uiteindelijk maar 1 lamp vervangen (Andere deed het namelijk nog??). Van Lexus mag je toch verwachten dat dit soort kleinigheden geen onderwerp zijn.

Service

10

Ken (Utrecht) 05/10/2018

Top service, vriendelijkheid, eerlijkheid.

Service

10

John Kroon (Ursem) 26/09/2018

Ik rijdt al Lexus sinds 2000. De keren dat ik Lexus Amsterdam nodig had voor hetzij een APK keuring, onderhoudsbeurt dan wel reparatie is mijn voertuig altijd correct behandelt. Meerdere malen heb ik gebruik gemaakt de red carpet treatmentservice waarin o.m. de breng- en haalservice is begrepen. Wanneer ik de auto zelf bracht werd het wachten, meestal gedurende een korte servicebeurt, plezierig afgehandeld met persoonlijke aandacht en interesse onder het genot van een lekkere espresso. Tevens meerdere malen gebruik gemaakt van de V.I.P. valet parking service op Schiphol wanneer ik voor korte periode naar het buitenland ging. Ik kreeg dan mijn auto keurig schoon weer afgeleverd bij terugkomst.

Service

7

martin Karsten (amsterdam) 26/09/2018

Service niet volgens Lexus standaarden maar daaronder.

Service

8

Piet Bakker (Heiloo) 25/09/2018

De ontvangst en begeleiding zijn goed.

Service

10

Rob sirach (Amstelveen ) 19/09/2018

De service is uitstekend , iedereen die ik tot nu toe heb mee gemaakt bij Lexus Amsterdam is zeer service gericht en als er wat is word dat snel op gelost .

Service

9

Dhr. De Haan 13/09/2018

Vriendelijk en bekwaam personeel

Service

9

Maarten Smit (Diemen) 13/09/2018

Je betaalt misschien wat meer dan bij een lokale garage, daartegenover staan echter meer transparantie, betrouwbare en goede service en vriendelijk personeel tegenover.

Service

9

A.G.van Altena (Ouderkerk ad Amstel ) 05/09/2018

Jarenlang uitstekend,laatste bezoek c.q.factuur klopte absoluut niet,is ook gewijzigd van €220 naar €80 . Ondanks dat ik had gevraagd naar de kosten,nee die waren er niet en toch een rekening van €220 voor één ruitensproeier die niet goed werkte.veranderd in €80. Ik verwachte 1 mnd.na garantie coulance. Heb inmiddels betaald!

Service

10

Claes Beumer (Nieuwkoop) 05/09/2018

Auto is opgehaald en nette leenauto ontvangen, grote beurt prima uitgevoerd en schone auto retour ontvangen.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.