Toon beoordeling voor
278 commentaren van in totaal 278 beoordelingen

Service

10

E Franco (Almere) 14/06/2019

Word altijd zeer persoonlijk geholpenben zeer tevreden over de service

Service

9

Theo Kwakman (Volendam) 14/06/2019

keurige nette medewerkers je word goed te woord gestaan, Lexus prima auto meer dan zeer tevreden.

Service

10

Alice (Uithoorn ) 07/06/2019

Had afspraak via internet gemaakt. Ruim op tijd ben ik geïnformeerd over de gang van zaken.

Service

10

H. Duyster (Overveen) 16/05/2019

Al die jaren al dezelfde persoonlijke professionele service. Even betrouwbaar als de auto’s zelf.

Service

9

Pé de Wit (Sint Pancras) 16/05/2019

Was er voor het eerst om een garantie uit te laten voeren. De afspraak liet wat langer op zich wachten ivm beschikbaarheid van onderdelen. Werd keurig gebeld voor een afspraak en werd mij een leenauto beloofd. Reparatie was prima uitgevoerd voor zover ik kan beoordelen echter bleef de benzinemeter daarna op 'vol' staan de 2 weken daarna. Na een telefoontje werd mij aangeboden dat de auto wordt opgehaald en het verholpen gaat worden.

Service

9

Ron Oor (Oegstgeest) 16/05/2019

Professionele behandeling van de klant en ze geven je het gevoel dat je belangrijk bent als klant.

Service

6

Hgj bond (Volendam) 10/05/2019

Ialles gaat telefonisch

Service

9

J.H. Blocq (Amsterdam) 10/05/2019

de auto en service zijn zeer goed

Service

9

Alex von Benckendorff (Amsterdam) 08/05/2019

Vriendelijk, betrokken, behulpzaam, helder, meedenkend, redelijk geprijsd (in ieder geval reparatie/onderhoud).

Service

8

Dhr. Rudy Glazenborg (Hoofddorp) 08/05/2019

Keurige dealer, Gastvrouw bijzonder vriendelijk en gastvrij.Verkopers zeer correct.Lekker bakkie koffie of een frisje met iets erbij.Ook welkom als je alleen een bakkie komt halen omdat je in de buurt bent.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.